Om Clinics

Clinics leverer klinikkprodukter til terapeuter, med rett design, kvalitet og pris.

 

Utvalget i Clinics katalog består av behandlingsprodukter og forbruksmateriell som brukes i daglig drift på din klinikk. Disse produktene skal gi deg trygghet og arbeidsglede ved at de alltid er fungerende og gir beste opplevelse for pasienten. Vi har også treningsprodukter som brukes til demonstrasjon og salg til kunder som vil gjøre en innsats utenfor behandlingsrommet.

Meld dig på vårt nyhetsbrev eller lik oss på Facebook så får du de seneste oppdateringene om våre klinikkprodukter.

Vi leter kontinuerlig etter nye produkter. Ta gjerne kontakt dersom du har forslag på produkter du ønsker på din klinikk.

 

Faktura

Vil du betale med faktura? Null stress! Ta kontakt med oss på tlf 2283173 eller mail@clinics.no så ordner vi det.

 

MVA

Priser vises uten MVA. Avgifter beregnes ved kassen.

 

Frakt

Våre samarbeidspartnere er Posten, Bring og Helt Hjem. Fraktkostnad beregnes ved kassen.
Per dags dato sender vi kun til Norge.

 

Leveringstid

Vårt mål er å sende ut ordre innen 2 arbeidsdager. Vi gjør alltid så godt vi kan for å overholde den angitte leveringstiden, slik at du skal få produktene dine så fort som mulig.

Fra ordren er sendt til den er levert er avhengig av hvor i landet du bestiller fra. I de fleste tilfeller er det 2-4 arbeidsdager, men i noen områder tar det en ekstra dag å få levering.

 

Bytte og retur

Full bytte- og returrett innen 14 dager. Ønsker du å bytte eller returnere en vare, ta kontakt med oss på tlf 22831713 eller mail@clinics.no så hjelper vi deg. Kunden betaler selv returfrakt.

 

Transportskader

Dersom en transportskade skulle oppstå, ber vi deg melde fra om skaden til oss (på tlf 22831713 eller mail@clinics.no) så snart som mulig og senest innen tre dager fra du mottok leveransen.